Наші перемоги

Більш ніж 20-річний успішний досвід роботи в б'юті індустрії став можливий в першу чергу завдяки неперевершеній команді майстрів, які не тільки пропонували клієнтам послуги найвищої якості, але й мали мету демонструвати, що вони є кращими з кращих, приймаючи участь у конкурсах найвищих рівнів. 

В «арсеналі» наших фахівців більш, ніж 50 перемог в професійних конкурсах  – від місцевих до всеукраїнських і, навіть міжнародних.
«Визнання та підтримка надають крила, стимулюють розвиватися та ставати кращою версією себе» - кажуть майстри.  

Але наші перемоги не обмежуються лише індівідуальними заліками. Мережа салонів «Ногтевой Сервис» неодноразово приймала участь у національних відбірах та конкурсах. Ми мали метою довести, що в цілому, як підприємство, наші салони не лише є місцем, де надають послуги з надвисокими стандартами обслуговування. Ми справедливо вважаємо, що за успішні десятиріччя роботи салонів наші керівники та співробітники внесли значний вклад в розвиток економіки нашої країни. 

У 2008 році ми стали Лауреатами національного відбору «100 кращіх товарів та послуг України», але  найзначніша наша перемога – це визнання компанії «Ногтевой Сервис» «Кращім підприємством України» у 2019 році. Цей конкурс виявляє компаній – лідерів ринку, які досягли максимальних успіхів серед всіх учасників сегменту. 

Ми дуже горді тим, що в реєстрі Комерційної Торгової Палати є запис із ім’ям мережі наших салонів!