Як запобігти  вростанню нігтя

Якщо своєчасно не помітити 👀незначне почервоніння та неприємні відчуття при натисканні на ніготь сбоку, не вжити попереджаючих заходів, запалення може привести до патологічного розростання м'яких тканин.


На жаль, більшість людей в такий ситуації не звертаються за допомогою до фахівців, а застосовують  «народні методи лікування», які можуть в десятки разів погіршити ситуацію🚫.

Причин для розвитку вростання  нігтя безліч, і на деякі вплинути ми не можемо. Але є і такі, в яких винні ми самі.

➡️ Перша причина — це тісне взуття.
Ще гірше, якщо модель поєднує в собі високі підбори та вузький довгий носок.

✅ Порада: обираючи взуття, віддавайте перевагу тим моделям, в яких носок залишає пальці незатиснутими, вільними. Намагайтеся як можна рідше ходити на високих підборах.

➡️ Друга причина — неправильна гігієна та інфекції.
Мікоз або грибок нігтів — це грибкове інфекційне захворювання, при якому ніготь стає слабким, тонким, він розшаровується та може травмувати м'які тканини, які його оточують. 

✅ Порада: щоб уникнути грибкової інфекції, треба завжди ходити в індивідуальному взутті в таких місцях, як басейн, сауна, пляж.

Час від часу обробляйте килимок у власній ванній кімнаті  дезинфікуючимиими засобами.

➡️ Третя причина — це неправильний педикюр.
Небезпечним експерти називають домашній педикюр з застосуванням ножиць с закругленими кінцями та «кусачок», які ламають ніготь, залишая гострі края.

✅ Порада: використовуйте ножиці з прямими кінцями. Не ріжте нігті дуже коротко.

Пам'ятайте, що запущений патологічний стан усунути набагато важче, ніж регулярно приділяти увагу профілактиці!

Процедура педикюру, яку виконує кваліфікований майстер, допоможе усунути проблему на початковій стадії та не допустить проявів рецидіву.

Всі майстрині, які виконують педикюр в салонах «Ногтевой Сервис», володіють широкими знаннями в області подології та пройшли відповідне навчання. ☝️

Саме тому ми готові гарантувати не тільки естетичний, але й медичний 👩‍⚕️підхід до виконання цієї важливої та відповідальної послуги!