Догляд за волоссям взимку

Це відбувається як наслідок різких перепадів температур – холодного та  вологого повітря на вулиці і  сухого теплого в приміщенні.

І з цими  проблемами ми вимушені боротися щоденно. Однак достатньо приділити своїм локонам трохи більше турботи та уваги, і вони неодмінно будуть вдячні тобі. 

Сьогодні ми розповімо, що треба змінити в догляді за волоссям, щоб після зими вони сяяли здоров'ям та красою! 

❄️Очищення❄️

Холодна пора року – чудова можливість трохи «полінитися» та відмовитись від частого миття голови. Так ви убережете волосся від пересушування (щоденне миття голови видаляє природній кожний жир, необхідний для зволоження волосся).

❄️Зволоження❄️

Високі температури та сухе повітря в приміщеннях сушать не тільки шкіру, але й волосся. Єдиний спосіб боротися з цим – додаткове зволоження. Для шкіри підійдуть термальна вода та крем, а для волосся – зволожуючі бальзами та маски, а також шампуні з натуральними олійками. Поживні речовини в їх складі допоможуть усунути сухість, а також полегшать розчісування та нададуть додатковий  блиск.

❄️Посилене живлення волосся❄️

Візьміть за звичку наносити маску для укріплення та зволоження волосся хоча би раз на тиждень: такий додатковий догляд допоможе зберегти та відновити баланс вологи.

❄️Сушка волосся❄️

Фахівці радять висушувати волосся після миття природним способом. В ідеальному світі ми би так і робили, а поки що вранці нам доводиться сушити волосся феном, паралельно підфарбовуючи вії і вибирая, що вдягнути. Щоб хоч якось захистити локони від агресивного впливу, нанесіть  на волосся перед сушкою спрей-термозахист.

❄️Захист від електризації❄️

Від шапок та шарфів ваше волосся електризується та швидко плутається? Обов'язково застосовуй  кондиціонери для волосся з эфектом антистатіка. Обирати їх необхідно по типу волосся, а змивати не треба зовсім.

Як бачите, секрети гарного волосся в зимовий період дуже прості! Дотримуйтесь цих правил в догляді, та забудьте про тьмяне, позбавлене об'єму волосся назавжди!💯