Міфи про нарощування  вій

❌Тим, хто користується контактними лінзами, нарощування вій протипоказано.

✅Контактні лінзи не є протипоказанням до нарощування вій.

Якщо вам необхідно проводити заміну лінз не частіше, ніж  раз на тиждень, ніяких проблем не виникне. Якщо ж вам необхідно кожен день знімати та знов ставити лінзи, термін носки нарощених вій може скоротитися, так як на них часто буде потрапляти рідина для лінз, краплі для очей і т.д.

❌ Тривалий термін звикання до нарощених вій. З ними незручно.

✅ Забудьте про дискомфорт, якщо процедуру виконує фаховий майстер. Штучна вія клеїться з невеликим відступом від края повіки, завдяки чому не викликає неприємних відчуттів. Штучні  вії не колют та не дряпають повіки.

❌ Вії для нарощування виговляють з вовни тварин, і вони можуть викликати відхилення та алергію.

✅ Компанії-виробники материалів для нарощування використовують терміни «норка», «колонок», «соболь» для опису різновиду штучних вій. Насправді тваринні матеріали для нарощування не використовуються. Абсолютно всі вії є синтетичним волокном високої якості.

❌ Випарення клея можуть нашкодити здоров'ю клієнта.

✅ Дешевий клей низької якості дійсно може викликати подразнення  на повіках. Однак такий клей фахівці не використовують.
Якісні дорогі матеріали є безпечними для очей при дотриманні технології процедури нарощування. Такий клей протестован офтальмологами, випарення від нього мінімальні, вони не мають запаху.

❌ Натуральні вії ламаються під вагою нарощених.

✅ Досвічений лешмейкер досконало вивчає вії свого клієнта перед  процедурою та вирішує, яке нарощування підійде найкраще. Якщо всім  клеїть однакові вії, то дівчата, які мають тоненькі власні вії дійсно можуть постраждати. Але кваліфіковний майстер цього ніколи не припустить.

❗️Довіряйте своє здоров'я та красу лише досвіченим майстрам! Це є гарантієй того, що неприємних сюрпризів не станеться❗️