Нарощування акрилом

Нарощування акрилом – це візитна картка майстра, показник його найвищої майстерності. Тому ми дуже пишаємось тим, що більшість майстрів в салонах "Ногтевой Сервис" пройшли додаткове навчання і виконують нарощування  на найвищому рівні. А застосування сертифікованої американської косметики для нарощування Blaze гарантирує абсолютну безпеку процедури та тривалість результату.

Акрилові пудри Blaze відповідають принципу 7Free, а одже не містять у складі небезпечні речовини, такі як:
❌Толуол
❌ДБФ
❌Формальдегід
❌Камфора
❌Формальдегідні смоли
❌ТРНР
❌Ксілол
Акрилове нарощування підійде будь-яким жінкам без підвищеної чутливості до запахів. Для багатьох клієнток нарощування – це не просто дань моді: наприклад, володаркам м'яких, ламких від природи нігтів акрилове нарощування дозволяє вирішити проблему відшарування покриття та крихкості нігтів.

ПЕРЕВАГИ:
•Максимальна міцність штучного нігтя
•Висока зносостійкість
•Можливість виправлення дефектів натуральних нігтів
•Можливість розчинення акрилових нігтів в спеціальних засобах
•Акрилова пудра при обпилюванні створює крупний нелетючий пил, завдяки чому майстер та клієнт не вдихають її.

Вне залежності від модних трендів, акрилові нігті залишаються  класикой, «золотим стандартом» нарощування. Адже в поєднанні з професіоналізмом майстра, акрилова система Blaze дозволяє отримати неймовірний результат: з нею навіть дівчата з ламкими від природи нігтями та дефектами нігтьової пластини можуть вихвалятися перед подругами ідеальним манікюром!

❗️ВАЖНО: никогда не наращивайте ногти акрилом на дому или в помещении с недостаточно мощной вытяжкой. Работа с этим материалом требует от салона соблюдения всех санитарно-гигиенических норм. В салонах «Ногтевой Сервис» вы лично можете убедиться в ответственном отношении к здоровью клиента и мастера, так как мы следуем АБСОЛЮТНО всем законодательным нормам для салонов красоты. ✅"