Який манікюр подобається чоловікам

Що ж, сьогодні поділимось секретами, результатами опитування та своїми спостереженнями.☝️

Безумовно, перше, на що зверне увагу будь-який  чоловік – це не колір твого лаку, а доглянутість рук та нігтів. 💅
Якщо нігті виглядають неакуратно, гель-лак відріс – перше враження точно буде зіпсоване.😖

Зі станом нігтів розібрались. А що стосовно дизайну?⭐️

Численнні опитування свідчать, що майже всім чоловікам подобається природній стиль. Що це означає для нас? - Нюдові відтінки, відсутність великої кількості  декора, помірна довжина.
Провідні позиції займає класичний «френч» - він виглядає одночасно вишукано, стильно та лаконічно. І, що дуже важливо, підійде під будь-яке вбрання чи образ.

До того ж класичний французький манікюр завжди можна прикрасити в залежності від твого настрою– невеличкими малюнками, слайдерами, бісером або стразами – і твій френч буде особливим та новим кожного разу!✨

Другу позицію в чоловічому рейтингу займає класичний червоний манікюр. ❤️ Цей колір діє на сильну стать просто магічно! Тому, якщо ти  налаштована завоювати його серце тут і зараз – зупинись на червоній гамі. Головне правило – не перевантажувати й без того яркий манікюр зайвим декором, щоб він не виглядав вульгарно.

Третя позиція незмінно залишається за рожевим коліром. 🌸💕
Чоловікам подобається в нас все «дівочкове», і рожеві відтінки – не виключення. В рожевому ти завжди будеш його маленькою принцесою, а він зможе відчути себе сильным героєм поруч.💪

Який би манікюр ти  не обрала, пам'ятай – головне, щоб образ подобався в першу чергу тобі! Адже якщо ти відчуваєшь себе впевнено та гармонійно – це точно відобразиться в твоїх очах! И він 100% помітить цю іскорку раніше, ніж зверне увагу на колір твоїх нігтів!

Будь стильною🌸Будь коханою🌸Будь собою🌸