Погано носиться  гель-лак?

Умовно ці причини можна розділити на 2 групи:
1️ Невірна техніка нанесення.
2️ Індівідуальні  особливості нігтьової пластини.

1️ К невірній техниці нанесення можна віднести:

❗️Неякісні база і топ. Саме від них залежить, як буде носитися гель-лак. База і топ «2 в 1» завжди будуть поступатися по якості окремо базі і топу.

❗️Поєднання матеріалів різних лінійок. Склад продуктів в кожній лінійці сбалансований таким чином, щоб вони эфективнійше працювали разом та посилювали дію одне одного. Тому  навіть дорогі якісні матеріали різних лінійок можуть  не давати очікуваємого результату.

❗️Нанесення бази, гель-лаку и топа товстими шарами. В такому випадку шари пагано просихають і покриття носиться менше. До того ж, товстий шар покриття виглядає непривабливо.

❗️Нігтьова пластина не відшліфована (навіть якщо  технологія нанесення гель-лаку не потребує запилу нігтьової пластини, все одно необхідно "пройтись" бафом по всій поверхні нігтьової пластини)

❗️Нігтьова пластина не була знежирена перед нанесенням покриття.

2️ К індівідуальним особливостям можемо віднести:

❗️Крихкі нігті. Наприклад, якщо кінчик нігтя надломився, і ви вирішили його підпилити. При цьому край нігтя виявиться вже не запечатаним, і велика вірогідність сколів на торці.

❗️М'які нігти. Тут проблема вирішується достатньо просто – вам необхідна послуга укріплення нігтів під гель-лак!

❗️Бугорки, бороздки, які є на нігтях, також є  причинами скорочення часу носки покриття. Це легко виправити – робіть вирівнювання нігтів під гель-лак.

❗️Деякі внутрішні хвороби можуть привести до зниження довготривалості покриття: гормональна незбалансованність, діабет, прийом антибіотиків тощо.

❗️Волога нігтьова пластина. Чим більш сухий ніготь, тим краще на ньому тримається  гель-лак. Якщо ж нігті від природи вологі, велика вірогідність, що з гель-лаком ти будеш ходити недовго.

‼️І головне, не забувайте, що нігти під гель-лаком - це Ваши нігти! Ставтеся обережно до манікюру і 14 днів Ваші нігтики будут виглядати бездоганно!💯